Even voorstellen:

Welkom bij kleinschalige kinderopvang “de Duizendpoot”. Mijn naam is Susanna Runia-Postma. Samen met mijn gezin woon ik in Berlikum. In 1994 ben ik reeds begonnen als gastouder en heb dus inmiddels ruim 25 jaar ervaring. Sinds 2005 ben ik als zelfstandige werkzaam.

Ik bied dagopvang aan van maandag t/m donderdag. De opvangtijden zijn van 06:30 – 19:00, andere tijden in overleg. Omdat ik geregistreerd ben bij het LRK en gecontroleerd ben door de GGD heeft u recht op kinderopvangtoeslag.

Onze ruime woning, die in een rustige wijk staat, is binnenshuis kindvriendelijk ingericht. Achter onze woning bevindt zich een ruime kindvriendelijke tuin (schutting rondom) met diverse speeltoestellen.

De opvang vindt plaats in een huiselijke omgeving. De Duizendpoot staat voor een plek waar kinderen zich thuis kunnen voelen en waar ze zich op speelse manier kunnen ontwikkelen. Een vast ritme en duidelijke regels geeft de kinderen daarbij zekerheid, veiligheid en vertrouwen.

Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd zoals b.v. cakejes, koekjes of pepernoten bakken, hutje bouwen, picknicken, knutselen. Indien het weer het toelaat wordt er uiteraard ook buiten gespeeld of wordt er een wandeling gemaakt naar de herten of het park met uitkijktoren.

Registraties en kwaliteitseisen:
• Registratie Landelijk Register Kinderopvang en Peuterzalen (709945516)
• In bezit van EHBO praktijkcertificaat van het Oranje Kruis ‘Eerste Hulp aan Kinderen’
• Volwassen gezinsleden in bezit van VOG (Verklaring omtrent Gedrag)
• K.v.K. 01113631

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met de Friese Kleintjes of bezoek mijn website www.de1000poot.frl

Ik heb plek voor 6 kinderen

Tijden van opvang:
Maandag: 6:30 – 19:00
Dinsdag: 6:30 – 19:00
Woensdag: 6:30 – 19:00
Donderdag: 6:30 – 19:00

Wilt u op korte termijn kennismaken met Susanna Runia-Postma? Neem dan contact op met Friese Kleintjes en wij organiseren een afspraak.