Hoi!

In de nieuwbouw van de Westereen, vlak naast de speeltuin, ben ik in augustus 2016 gestart als gastouder aan huis. Ik zou het erg leuk vinden uw kind(eren) hier te verwelkomen.

Ik ben Lysbeth van der Werf, 37 jaar, getrouwd en moeder van 2 jongens van 5 en 6 jaar. Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening gedaan en ben daarna 12 ½ jaar werkzaam geweest als pedagogisch medewerker bij Jeugdhulp Friesland. Nu ik zelf moeder ben, vind ik het prettig om thuis te werken en heb er daarom voor gekozen, als gastouder aan de slag te gaan.

Het lijkt me erg leuk om jonge gezinnen te ondersteunen, door goede opvang te bieden, zodat u ontspannen aan het werk kunt gaan. Ik stel mij flexibel op, en sta altijd open voor overleg.

Mijn hart ligt bij het werken met kinderen. Ik vind het belangrijk de kinderen een plek te bieden waar ze zich welkom voelen, en zichzelf kunnen zijn. Ze mogen zich ‘thuis’ voelen. Ik zorg voor rust en regelmaat in de dag, zodat uw kind na een dag rustig thuis komt.

Ik ben graag buiten. Achter in de tuin of in de speeltuin. De kinderen hebben daar alle ruimte om veilig en vrij te spelen. En baby’s gaan gezellig mee in de wandelwagen.

In het kort:

  • Opvang 0-4 jaar, eventuele oudere broers of zussen zijn welkom
  • Ma – do
  • Fruit en lunch geeft u zelf mee, ik verzorg de tussendoortjes
  • 5,25 euro per uur per kind
  • minimale afname van 3 uren per dag per kind

Hopelijk tot ziens!

Lysbeth

 

Lysbeth, Gastouder De Westereen
Lysbeth uit De Westereen met haar gezin

(op de foto zie je mij met mijn gezin)