Hallo,

Mijn naam is Inge Bouma en woon samen met mijn vriend in Drachten (Burmaniapark).
Wij zijn ruim 10 jaar samen en er zijn twee mooie en gezonde kinderen gekomen. Een zoon van 4 jaar en een dochter van 1,5 jaar.

Wij wonen in een mooie groene wijk. De straat waar wij aan wonen is rustig en kindvriendelijk. Ons huis is ruim, de kinderen hebben genoeg ruimte om te spelen in de woonkamer. Er is voldoende verschillend speelgoed voor diverse leeftijden. De tuin is veilig afgesloten en voor buiten is er ook prima speelruimte en buiten speelgoed. Ook zijn er genoeg aparte slaapplaatsen voor de kinderen die nog een slaapje nodig hebben.

Mijn kwaliteiten liggen o.a. bij het stimuleren van de ontwikkeling, gewoon omdat ik dat juist erg interessant, maar vooral belangrijk vind. Knutselen is ook iets wat ik erg leuk vind om te doen met de kinderen. Het is tenslotte weer een onderdeel van het stimuleren van de ontwikkeling. Ritme, Rust en Regelmaat is bij mij prioriteit nummer 1.
De opleiding (Beroepsonderwijs Helpende Welzijn) heb ik 27 juni 2011 met succes behaald. Daarnaast is het verplicht om een EHBO voor kinderen te hebben en dit diploma heb ik dan ook.

Als ik uw aandacht heb getrokken en wilt u graag meer over mij weten, neem dan gerust contact op met Friese Kleintjes.

Opvang locatie: Bij gastouder
Aantal kinderen: Kan in overleg

Tijden van opvang:
Ochtend: ma, di, wo, do, vr
Middag: ma, di, wo, do, vr
Avond: ma, di, wo, do, vr