Hallo,

Mijn naam is Cissy en ik ben al ca 11 jaar gastouder in de wijk de Folgeren in Drachten.

Wij spelen met mooi weer heerlijk buiten..maar met slecht weer vinden we het ook heerlijk op de bank te hangen en een filmpje te kijken. We knutselen hier graag en bakken graag koekjes en cakejes. Ook voeren we graag de eendjes en maken we graag een wandeling.

Ik heb in de woonkamer een afgeschermde ruimte voor de kleinere kinderen.. zo spelen we apart maar toch samen. De grote kinderen kunnen op die manier kleuren, met kleine stukjes lego bouwen en op dit moment loomarmbandjes maken.( in het eetgedeelte). De kleine kinderen zitten in dezelfde woonkamer afgeschermd met een hekje..samen..en toch apart.( het woongedeelte met bank, tv ed) Voor de hele kleintjes is er een box ter beschikking maar zodra de kindertjes er aan toe zijn kunnen ze heerlijk in het afgeschermde gedeelte met speelgoed voor hun leeftijd spelen.

Ik zie graag dat een kindje bij mij zichzelf mag zijn ..soms met een slechte bui..en ook in een goede bui.  Kinderen mogen hier ook vrij spelen met de lego, playmobil en het andere speelgoed.

Ik heb plek voor 4 kinderen

Tijden van opvang:
Maandag: 7:00/19:00
Dinsdag: 7:00/19:00
Woensdag: 7:00/19:00
Donderdag: 7:00/19:00
Vrijdag: 7:00/19:00
Zaterdag: in overleg vanaf 12:00
Zondag: in overleg

Staat bovenstaande jullie aan dan hoor ik graag van jullie.

Vr gr Cissy

Wilt u op korte termijn kennismaken met Cissy Jansen? Neem dan contact op met Friese Kleintjes en wij organiseren een afspraak.