Hallo!

Ik zal mij even voorstellen, ik ben Margreeth Ronner en al enige tijd met plezier gastouder. Zelf heb ik een zoontje van 2 en een dochter van 5 maanden.

Het voordeel van gastouder zijn is dat je veel aandacht kunt geven aan elk individueel kind. Ik ben zorgzaam maar ook consequent. Ik werk met vaste tijden zodat de kinderen weten waar ze aan toe zijn. Samen met de vraagouder probeer je de opvoeding zoveel mogelijk op elkaar af te stemmen. Ik vind het belangrijk dat een kind zich bij mij thuis voelt.

We hebben vaste activiteiten per dag zoals: voorlezen, dansen en zingen. En als de dag het toelaat gaan we lekker knutselen of koekjes bakken.
Voor de kinderen is er de mogelijkheid om zowel binnen als buiten spelen. Ik heb een omheinde voor en achtertuin en voor de wat oudere kinderen is er voor het huis een hofje met veel verschillende speeltoestellen.

Ook heb ik een bakfiets waarin het mogelijk is om met meerdere kinderen lekker een stukje te fietsen.
Aldlan is een hele mooie wijk waarin je lekker kunt wandelen. Het is mogelijk om langs het kanaal te lopen en naar de boten te zwaaien of eendjes te voeren, of door de wijk te lopen en de verschillende speeltuintjes te bezoeken.

Beschikbare dagen: momenteel heb ik elke dag nog ruimte en ik kan per direct beginnen.

Heeft u interesse in de diensten van deze gastouder? Neem dan contact op met Friese Kleintjes!