Beste ouder/ouders/verzorgers,

Mijn naam is Anouk Wielstra Ruiter. Ik ben 22 jaar oud. Sinds  mei 2015 woon ik samen met mijn man Robin in dorpje Nij Beets. Daarvoor heb ik in Drachten gewoond.
Graag zou ik hier dan ook als gastouder willen beginnen. Kinderen thuis opvangen. Ik zou graag vanaf februari 2016 willen beginnen. Op dit moment heb ik 1 gezin die een kindje verwachten. Die dan ook vanaf februari komt. Ik sta in geregistreerd bij LRKP (Landelijk register kinderopvang en peuterspeelzalen).

Ik vind het leuk om met kinderen te werken omdat de meeste kinderen vrolijk zijn waardoor ik ook weer vrolijk wordt. Ik vind het leuk om ze te zien ontwikkelen en daar wil ze dan ook in steunen. Ik vind het fijn om iets voor een ander te doen. Voor anderen klaar te staan. In dit geval dat ik klaar sta voor ouders die oppas zoeken. Ik ben een vriendelijk, sociaal, eerlijk, behulpzaam persoon.

Ervaring:
Mijn ervaring met kinderen heb ik opgedaan tijdens mijn stage lopen bij opleiding Sport, recreatie en toerisme. Bij deze opleiding heb ik vooral stage gelopen in recreatie team waar ik activiteiten moest organiseren voor jong en oud. Ik heb ook een half jaar stage gelopen bij een BSO.

Ik ben tante van 3 geweldige neefjes. Waar ik dan ook wel eens op pas. Mijn neefjes zijn 4, 0 en 1 jaar. Ik pas meeste op mijn neefjes van 4 en 0 jaar.

Diploma’s:
– Sport recreatie en Toerisme niveau 3
– Helpende zorg en welzijn niveau 2
– Facilitaire medewerker niveau 2 ( eind januari 2016 klaar)
– Kinder EHBO
– Gewone EHBO

Beschikbaarheid:
Ik ben 5 dag in de week beschikbaar van maandag t/m vrijdag.
Ochtend, middag en avond.

Heeft u nog vragen, stel ze dan gerust aan mij.

Met lieve groetjes,
Anouk Wielstra Ruiter
Wilt u kennismaken met Anouk? Maak dan een afspraak via Friese Kleintjes!