Mijn naam is Aaltje de Boer en ik ben zelfstandig gastouder bij Friese Kleintjes. Ik heb mijn diploma brancheopleiding ervaren peuterspeelzaalleidsters (BEP) gehaald in Groningen en ben ongeveer 5 jaar peuterleidster geweest in Oudemirdum. Ik vindt het leuk om in mijn eigen huis dit werk voort te zetten met allerlei leeftijden en ben ook thuis voor mijn eigen kinderen. Inmiddels gaan mijn 4 zonen wel naar het VMBO/MBO/HBO of werken.

De opvang is bij mij thuis in een vrijstaande woning in Nijemirdum met voldoende ruimte binnen en buiten. In overleg kan ik flexibele opvang bieden.
De kinderen spelen veel met elkaar in een vrije situatie maar we lezen ook vaak een Tomke verhaal en knutselen wel eens. Liedjes zingen en dansen hoort daar ook bij. Verder trekken we er, met alle kinderen ook wel op uit met de huifkar, naar Ballorig of het zwembad (bij voldoende begeleiding) en Sinterklaas en zijn Piet komen ook nog langs in december. Het is voor mij ook geen probleem om kinderen van basisschool “De Stapstien” te brengen/halen. Na de vakantie zijn er 11 kinderen op wisselende dagen.

Er is nog wel voldoende ruimte in overleg.

Tijden van opvang:
Maandag: 6.30 – 18 uur
Dinsdag: 6.30 – 18 uur
Woensdag: 6.30 – 18 uur
Donderdag: 6.30 – 18 uur
Vrijdag: 6.30 – 18 uur
Zaterdag: Geen opvang
Zondag: Geen opvang

Wilt u op korte termijn kennismaken met Aaltje? Neem dan contact op met Friese Kleintjes en wij organiseren een afspraak.