Beste ouders,

Hierbij stel ik mijzelf even voor: als Anja Eelkema werd ik 16 oktober 1973 geboren in Nes. Na de mavo heb ik gekozen voor de opleiding MDGO Activiteiten Begeleiding. In 1993 haalde ik hiervoor mijn diploma en kreeg een baan in het verpleeghuis Bertilla in Drachten op de psychogeriatrische afdeling. In 2000 trouwde ik met Geert Weidenaar, met wie ik intussen 5 jaar samenwoonde. Van Bertilla ging ik naar Talmahuis te Veenwouden. In september van het jaar 2000 werd onze zoon Eppie geboren. In juli 2003 werden we verblijdt met een meisje: Hilda. Vanaf eind 2004 zijn we bezig gegaan met het opstarten van een kinderopvang. Na allemaal “gedoe” en de verbouwing konden we 1 september 2005 van start. Nog steeds doe ik het iedere dag met veel plezier en geniet van de kinderen!

De kinderopvang vindt plaats in een ruimte die is gerealiseerd in de voormalige inpandige schuur van de woning. Deze ruimte is in 2005 speciaal verbouwd en ingericht voor kinderopvang. De ruimte is kindvriendelijk, veilig en hygiënisch maar bovenal erg gezellig en huiselijk.

Gastouderopvang De Doerak is kleinschalig waar ik ( Anja) vaste “leidster” ben. Voor kinderen en ouders is dit heel duidelijk en kan er een goede relatie ontstaan tussen zowel kinderen als ouders met mij. Door de kleinschaligheid en het vaste aanspreekpunt zijn en blijven ouders erg betrokken bij de opvang. Kinderen zullen zich door de kleinschaligheid snel thuis voelen. Het is vooral belangrijk dat de kinderen het naar hun zin hebben en veel plezier hebben tijdens de opvangdagen.

Er zijn maximaal 5 gastkinderen tegelijkertijd aanwezig in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Kinderen kunnen op deze manier alle aandacht en verzorging krijgen die ze verdienen en nodig hebben.

Kijk op http://www.de-doerak.nl/ voor meer informatie of neem contact op voor een kennismaking. Graag tot ziens!

Anja Weidenaar