Hallo!

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Griet Oberman en mijn Kinderopvang heet: “Ús Twadde Hûske” in Ternaard. Ik ben nu 10 jaar Gastouder en doe dit werk met veel plezier, daarvoor heb ik 6 jaar geholpen als Vrijwilligster bij de Peuterspeelzaal, die bij ons in het Dorp staat.

Als Gastouder kun je veel aandacht geven aan elk individueel kind, ik ben consequent, maar óók zorgzaam en elk kind wordt met respect door mij benaderd. Wat ik erg belangrijk vind, is dat je jezelf kunt verplaatsen in het kind en het kind een tweede thuis kunt bieden, zodat je als Gastouder een “verlengstukje” bent in de opvoeding van het kind, wat uiteraard in overleg met de Ouder(s) van het kind zal gebeuren. Het kind wordt tenslotte toch uit handen gegeven door de ouders en daarmee wordt tevens ook een stukje verantwoordelijkheid overgedragen naar de Gastouder toe, waar ik mij ook degelijk van bewust ben.

In de loop van de jaren is het een komen en gaan geweest van mijn oppaskindjes hier in “Ús Twadde Hûske” en op dit moment heb ik 8 oppaskindjes in de leeftijd van 1-9 Jaar. Er wordt gespeeld-geknutseld-gedanst en zoveel meer…

De scholen staan 2 minuten lopen bij mijn huis vandaan, in en om het huis is er ruimte genoeg te spelen, buiten is de achtertuin afgeschermd met een schutting, zodat de kindjes veilig kunnen spelen en elk kindje heeft zijn/haar eigen bedje/ dekentje/kamertje.

De openingstijden van “Ús Twadde Hûske” zijn: 07.00 uur – 19.00 uur.
In overleg is er veel mogelijk.

Spreekt dit u aan? Heeft u interesse? Ik sta ingeschreven bij GOB Friese Kleintjes en
u kunt met hen contact opnemen!

Opvang locatie: Bij gastouder
Het aantal vrije plaatsen is als volgt:
Maandag: 3
Dinsdag: 3
Woensdag: 4
Donderdag: 3
Vrijdag: vol