Ik ben Willianna Lobach en ben 32 jaar, samen met mijn 2 zoontjes en man woon ik in Wirdum.Onze woning is een ruime rijtjeswoning, zowel binnen als buiten waar heerlijk gespeeld kan worden, met een ruime variatie aan speelgoed. De tuin is afgesloten en heeft een zandbak, glijbaan, fietsen, auto,s en er is ruimte om je lekker uit te leven.

Gastouder Wirdum zandbak

Gastouder Wirdum slaapkamer

Gastouder Wirdum slaapkamer 3 Gastouder Wirdum slaapkamer 2

In 2009 ben ik afgestudeerd als maatschappelijk werkster en hGastouder Wirdumeb ervaring in het kinder-, tiener en jongerenwerk. Tevens ben ik in het bezit van kinder- en baby EHBO en heb een LKR registratie. (krijg ik binnen 1 a 2 weken) Op dit moment heb ik op alle dagen plek, ook in het weekend, avond en de nachten voor de leeftijd 0 tot 4 jaar. Tot 18 maanden ga ik uit van het ritme van het kind, voor de oudere kinderen heb ik een vast dagritme. Ik heb voldoende slaapruimte, zodat uw kind ook voldoende rust kan krijgen.

De methodiek waarmee ik werk komt vanuit Gordon’s gedachtegoed. Kort gezegd komt het hierop neer: positief, duidelijk communiceren met kinderen, het kind wordt in zijn waarde gelaten. Effectieve communicatie en oplossingsgerichte conflicthantering worden gestimuleerd. Bij baby,s ben ikzelf voorstander van het natuurlijk ouderschap. Dit houdt in: pro-borstvoeding, liefdevol en geduldig ingaan op de behoefte van de baby, dragen, rapley en het niet laten huilen. Dit zodat de baby zich optimaal kan hechten en er een basisvertrouwen ontstaat voor de rest van zijn/haar leventje. Wekelijks maak ik op een creatieve themagerichte wijze een planning en kijk per dag afhankelijk van het weer wat we qua activiteit gaan doen.

Een aantal voorbeelden zijn: tenten bouwen, zaadjes planten in de tuin,spelletjes middag, maskers maken, buiten spelen met water, bladeren verzamelen en daarmee knutselen etc. Ook. Ik besteed veel  aandacht aan de ontwikkeling van het kind op zowel cognitieve vlak als op sociaal-emotionele vlak. De methodiek van Gordon ondersteunt in het helpen van het ontwikkelen van de talenten van het kind.

Wilt u kennismaken met Williana? Neem dan contact op via Friese Kleintjes!