Sinds 2006 sta ik als gastouder ingeschreven bij de Friese Kleintjes, Het bevalt mij prima! In 2010 heb ik mijn certificaat “Goed Gastouderschap”behaalt en eerste hulp aan kinderen waar ik om de twee jaar nog een herhaling cursus voor doe. Dit alles is voor mij mogelijk gemaakt door de Friese Kleintjes. Heb mijn gastouderschap in de afgelopen jaren kunnen uitbreiden, en dit ook met behulp van Anne en Durk die de vraagouders goed hebben geïnformeerd. Als je kinderopvang nodig hebt ben je bij de Friese Kleintjes op het juiste adres

 

Tiny van der Ploeg uit Broeksterwâld

 

 

Zeer tevreden met de service van Friese Kleintjes, kan niet beter!

 

Geertje Faber uit Minnertsga

 

 

Mijn ervaring met de friese kleintjes is positief , omdat ik het prettig vind dat het een klein bureau is en je snel geholpen word of terug gebeld als dat nodig is. Verder vind ik het fijn dat er niet onnodig post of andere activiteiten worden gedaan waar ik geen belang bij heb. Wat ik erg positief vind is dat ik zelf mijn tarief mag bepalen. Ik vind dat de friese kleintjes een mooi systeem hanteert dat je elke maand hetzelfde bedrag krijgt uitbetaald. Van harte aanbevolen !!

 

Sjoukje de Vries uit Boornbergum

 

 

Ongeveer 8 jaar ben ik nu aangesloten bij de friesekleintjes. Op zich zegt dit genoeg. Vragen en problemen worden altijd tot volle tevreden opgelost. Ook het aanbieden van cursussen en informatie wordt door mij zeer op prijs gesteld.

 

Vriendelijke groet Berber de Jong uit Minnertsga

 

 

Ik ben zeer tevreden over gob Friese Kleintjes. Alle betalingen zijn altijd optijd. Verder is alles goed geregeld wat geregeld moet zijn. Niet meer en niet minder. Wat mij betreft prima! De vraagouder betaald zo niet voor onnodige extra’s. Als je ze nodig hebt zijn ze er voor je en kun je de hulp krijgen die je nodig bent.

 

Marieke Bron uit Eastermar

 

 

Met de Friese Kleintjes als tussenpersoon ben ik werkzaam bij een heel lief gezin met 3 kinderen. Over het contact en de service van Friese Kleintjes ben ik zeer te spreken. Je wordt meteen geholpen, al je vragen goed en duidelijk behandeld. Als er iemand is die een gastouderbureau zoekt, ik zou zeggen neem contact op met de Friese Kleintjes.

 

Froukje Veenstra uit Dokkum

 

 

Al jaren zijn we aangesloten als oppas(groot)ouders bij de Friese Kleintjes en daar zijn we heel tevreden over. We hebben een vaste contactpersoon die ons een paar keer per jaar bezoekt en waar we alle vragen en opmerkingen aan kwijt kunnen. De vergoeding wordt altijd op tijd betaald, we kunnen gratis cursussen volgen, kortom we zijn erg blij met De Friese Kleintjes.

 

Dirk en Wietske van der Veen uit Hallum

 

 

Hallo ik ben al jaren verbonden met de Friesekleintjes, als gastouder tot grote tevredenheid. Alles word duidelijk en goed uitgelegd, en als er wel iets is, word er naar een oplossing gezocht!! Ik ben zeer tevreden.

 

vr.gr. Wally Joostema uit Minnertsga

 

 

Ik ben nu bijna een jaar gastouder bij de Friese Kleintjes en heb hierbij 2 verschillende gezinnen gevonden. Ik ben erg tevreden over de begeleiding ( snel antwoord op mijn vragen zowel over de mail als via de telefoon, ook bieden ze hulp waarbij nodig, dat is toch wel heel erg fijn! ). Ik raad dan de Friese Kleintjes ook vaak aan. Het enige wat ik nog prettig zou vinden is wat vaker een tussenevaluatie tussen gastouder en gastgezin en gastouderbureau. Verder zeker mijn complimenten voor dit gastouderbureau! Vriendelijke groet,

 

Tjitske Lautenbach uit Sint Annaparochie

 

 

Meer dan een jaar geleden ben ik met m’n vraagouders overgestapt naar gastouderbureau de Friese Kleintjes. Met het andere gastouderbureau hadden we betalingsproblemen. De Friese Kleintjes hebben ons prima geholpen. Zelfs bij het overstappen hebben zij ons geholpen. Ze zijn altijd goed bereikbaar, het contact is prima en als er iets is zijn ze altijd van goede wil om direct een oplossing te zoeken. De organisatie is erg laagdrempelig wat voor zowel de vraagouder als voor mij als gastouder een goed gevoel geeft. Ook de afwikkeling van de uren wordt op een prima manier gedaan. De betalingen zijn altijd mooi op tijd. Een prettige organisatie om mee te werken.

 

Tietje Bosma-Helbig uit Rottevalle

 

 

Ik werk nu iets meer dan anderhalf jaar als gastouder voor de Friese Kleintjes. Dit bevalt mij prima; er is persoonlijk contact met de heer van der Meij en op vragen, die ik had heb ik antwoord gekregen. Mijn salaris komt op tijd, wat natuurlijk heel erg fijn is, en mocht dit al later komen, dan word ik hiervan op de hoogte gesteld. De informatie die nodig is voor dit werk wordt voldoende verstrekt. Ook wordt er zorgvuldig toegekeken op de veiligheidseisen op de werkplek. Kortom; ik ben zeer tevreden over “De Friese Kleintjes”.

 

Met vriendelijke groet Grytsje Bergsma uit Grou.

 

 

Sinds anderhalf jaar ben ik gastouder bij een gezin en aangesloten bij het gastouderbureau de Friese Kleintjes. Vanaf het begin heb ik zeer goede ervaringen met het bureau. Het bureau werkt integer en is betrouwbaar. De zaken zijn goed geregeld. Bij vragen is er een vlotte afhandeling van zaken. Het is prettig dat de kinder EHBO en de verklaring Omtrent het Gedrag via het gastouderbureau zijn geregeld.

 

Paula Maarhuis uit Balk

 

 

Gastouderbureau De Friese Kleintjes. Geleid door Durk van der Meij en Anne Polstra, een team wat integriteit en openheid voorop stelt. Flexibel en meedenkend. Punctueel qua afspraken en betalingen. Al een paar jaar ervaring met de enthousiaste betrokkenheid van beide heren. Naar volle tevredenheid worden alle zaken goed en adequaat geregeld.

 

Loes Knetsch uit Nijland

 

 

Hierbij delen wij jullie mee, dat wij best tevreden over jullie zijn. Wij hebben geen klachten. Alles is altijd zeer correct.

 

Vr.Gr. fam. Hofman uit Suawoude

 

 

Sinds een jaar ben ik gastouder via de Friese Kleintjes en ben erg tevreden. De communicatie is prima en ook word je goed op de hoogte gehouden mochten er veranderingen oid zijn.

 

Hennie van der Mei uit Sneek

 

 

Als oppasoma ben ik erg tevreden over de Friese Kleintjes. De organisatie voert elk jaar een Risico-inventarisatie veiligheid en gezondheid uit en geeft mij daar ook een exemplaar van. ‘t Is wettelijk verplicht, maar ik hoorde in september van een gastouder, die bij een ander gastouderbureau zit, dat zij onverwachte controle van de GGD gekregen had en dat die papieren niet in haar bezit waren…. Dat gaf wel problemen voor haar. Ook geeft Friese Kleintjes tijdig aan welke veranderingen eraan zitten te komen, middels nieuwsbrieven en persoonlijk contact. De uitbetaling gebeurt op een vast moment in de maand. Zijn er vragen, dan worden die correct beantwoord. Wat mij betreft: Geen enkele wanklank over de Friese Kleintjes

 

Bottje Tilstra (55), Wons

 

 

Ik ben zeer tevreden over Friese Kleintjes, jullie zijn telefonisch goed bereikbaar,ik krijg snel antwoord op vragen en wordt vriendelijk geholpen, goed gastouderbureau.

 

Henny Rietberg Sibrandahûs

 

 

Ik werk nu sinds een jaar bij Friese Kleintjes en dit bevalt me prima. Telefonisch goed bereikbaar, de juiste info en verder geen onnodige poes-pas. Werk ook voor een ander gastouderbureau, maar heb een gezin overlaten schrijven naar Friese Kleintjes! Ze hadden nogal problemen met dit bureau, dus ik zei, kom dan naar Friese Kleintjes. Zijn ze ook nog voordeliger uit! Nee, ik ben zeer tevree.

 

Therese uit EE

 

 

In 2009 ben ik overgestapt naar Friese Kleintjes. Vanaf het begin is er een duidelijke communicatie en weet ik precies waar ik terecht kan voor vragen en/of onduidelijkheden. Een vast aanspreekpunt en een vlotte afhandeling van vragen, er wordt altijd mee gedacht. De organisatie is goed geregeld en ik ben zeer tevreden.

 

Anke Miedema, Gastouder Hilaard

 

 

Meer dan 6 jaar passen wij op onze kleinkinderen via de Friese Kleintjes. Dit naar volle tevredenheid. Bij ev. vragen altijd een vlot antwoord. Website overzichtelijk, en de betaling is altijd netjes op tijd. Vriendelijke groeten,

 

Hiltje Bilderbeek uit Leeuwarden

 

 

Sinds 3,5 jaar maken wij gebruik van de diensten van Friese Kleintjes en dit naar volle tevredenheid van onze kant. Alles altijd keurig voor elkaar!

 

Irma Schat uit Sint Annaparochie

 

 

Als gastoudern werk sinds april 2011 bij een gezin met 4 kids in Kollum en sinds januari 2013 gaat dit via de Friese Kleintjes. Alles verloopt goed. Geen op of aanmerkingen.

 

m vr gr Ankie Turkstra uit Oosternijkerk

 

 

Vorig jaar overgestapt naar de Friese Kleintjes. Fijn te merken hoe behulpzaam men is en dankzij de Fries Kleintjes een soepele overstap. Bij vragen krijg je een antwoordt, er is een cursusaanbod waar nodig. De betalingen zijn altijd correct en op tijd. Een prima bedrijf met oog voor de kleintjes.

 

Groet Tineke Vink uit Easterein

 

 

Al vele jaren ben ik als gastouder aangesloten bij Friese Kleintjes. Alles verloopt al die jaren prima. Zeer goede informatievoorziening, laagdrempelig, en een goed cursus aanbod indien nodig. Ook de hulp die aangeboden word als er weer iets veranderd in de opvang is op maat. Ik heb nog nooit een negatieve ervaring gehad. Ga zo door!!!

 

Jolanda de Vries uit Minnertsga

 

 

Wy binne tige ynnommen mei de gearwurking fan gastâlder buro ‘De Friese Kleintjes’. It is allegear tige ynoarder, de sinteraasje wurdt goed regele en as je earne mei sitte en skilje dan wurdt it binnen de koartste kearen oplost. Gean sa fierder, tige by tige.

 

Hieke en Nynke Postma uit Tzummarum

 

 

Wij hebben vele jaren bij Friese Kleintjes gezeten met onze 3 kinderen, met mijn vader als gastouder. Alles was altijd prima voor elkaar: tijdige en goede informatievoorziening, up-to-date cursusaanbod, snelheid betalingen aan gastouder én toegankelijkheid. Onze kinderen zitten nu allemaal op de BSO, maar voor gastouderopvang ben je bij Friese Kleintjes aan het juiste adres!

 

Anke Dijkstra & Marco Hoekstra uit Leeuwarden

 

 

De Friese Kleintjes is een leuk kleinschalig gastouderbureau waar je echt persoonlijk behandeld wordt. Ze reageren snel op telefoon of email en proberen je met alles te helpen. De betalingen lopen altijd goed en op tijd. Wat ik heel prettig vind. Ik ben persoonlijk heel blij met de Friese Kleintjes en zal ze zeker aanraden bij anderen.

 

Met vriendelijke groet, Lisenka Wind uit Drachten

 

 

Als gastouders zijn we erg blij met de betrokkenheid van Friese Kleintjes bij zowel de vraagouders als de gastouders. Friese Kleintjes staat voor je klaar bij het invullen van formulieren en bij het beantwoorden van vragen of helpen oplossen van problemen.

Zeer bedankt en hartelijke groet,

 

Greetje en Arie Pietersma uit Hardegarijp

 

 

Doordat ons huidige Gastouderbureau betaalachterstanden had en Failliet verklaard was, ben ik samen met mijn 5 vraagouders in September 2012 overgestapt naar GOB Friese Kleintjes. Ik heb een gesprek met Anne Polstra gehad en samen met mijn vraagouders was de overstap naar Friese Kleintjes dan ook snel geregeld. Als er vragen zijn dan worden die vrijwel meteen beantwoord door onze contactpersoon. De Administratieve/Financieële kant van Friese Kleintjes is óók goed. Wij zijn tevreden met deze overstap naar Friese Kleintjes!

 

Griet Oberman uit Ternaard

 

 

Ik ben nu twee jaar als gastouder aan de friese kleintjes verbonden en heb de samenwerking als prettig ervaren. Altijd de juiste info, geen gedoe meer dan nodig is. En niet onbelangrijk de betaling altijd op tijd. Kortom voor mij hoeft het niet anders.

 

Sjoukje van der Velde uit Akkrum

 

 

Dankzij Friese Kleintjes heb ik mijn gastouder diploma gehaald. En volg ik tweejaarlijks de kinder-EHBO cursus. Zo pas ik met een goed gevoel op mijn twee kleinzonen! Het contact met Friese Kleintjes is goed en duidelijk.

 

Met vriendelijke groet, Wietske van der Wal-Herder uit Leeuwarden

 

 

Wij zijn overgestapt naar gob de Friesche Kleintjes,onze eerste kennismaking liep ontspannend, uiterst tevreden zijn we over de dienstverlening zoals de berijkbaarheid via telefoon en of antwoord per email of per post,een betrouwbaar gastouderbureau voor een redelijke prijs.

 

Met vriendelijke groet, Marien Boonstra uit Ureterp

 

 

Wilt u ook een referentie toevoegen? Stuur uw verhaal naar info@friesekleintjes.nl.