Vacatures

2021-03-25 15:08:00

Nanny of gastouder in Surhuizum

25 maart 2021

Voor een leuk gezin in Surhuizum zijn wij op zoek naar een nanny / gastouder aan huis die de naschoolse opvang wil verzorgen voor vier kinderen van 6, 9 en 11 jaar (tweeling). Opvang is gewenst op maandag-, woensdag en vrijdagmiddag van ca. 14.00 – 17.30 uur.

Ben jij een nanny met hart voor kinderen die het leuk vindt om actief of creatief bezig te zijn? Wij horen het graag!

Parttime uren: gemiddeld 10 per week

Verwachte startdatum: z.s.m.

Je contract valt onder de regeling 'dienstverlening aan huis'. Meer informatie over deze regeling vind je op de site van de rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/regelingen/2015/09/30/regeling-dienstverlening-aan-huis

Salaris: in overleg (afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring, maar minimaal het minimumloon)