Vacatures

2022-05-11 10:33:00

Gastouder gezocht in Aldlan en omstreken

11 mei 2022

Voor een meisje geboren op 1 maart jl. zoeken we per 6 juni a.s. een lieve gastouder!

Ouders aan het woord: "we zoeken in principe opvang voor op maandag, woensdagochtend en donderdag, maar als er binnen deze dagen flexibele opvang mogelijk is zou dat nog fijner zijn. We hebben waarschijnlijk de ene week bijvoorbeeld wel opvang nodig op maandag, woensdagochtend of donderdag, maar een andere week niet of alleen een ochtend of middag. Dit in verband met het onregelmatige werk van vader. Zijn vaste vrije dag is dinsdag, maar als het voor een goede match nodig is dat dit verandert (naar bijvoorbeeld maandag of donderdag), zou hij dit op zijn werk kunnen bespreken".

Heb jij interesse om bovenstaande aanvraag te verzorgen, dan kun je contact opnemen met Friese Kleintjes via tel. 06 30284845 of mail naar: roelien.martini@friesekleintjes.nl.

Alvast bedankt namens de ouders!