Vaste contactpersoon
Friese Kleintjes is een kleine organisatie en dat heeft zo zijn voordelen; korte lijnen, vlotte besluitvorming en persoonlijk contact. U heeft een vaste contactpersoon: Durk van der Meij of Anne Polstra. Heeft u een vraag of een opmerking? U belt of mailt en ontvangt snel een reactie. Heeft u een complexe vraag of heeft u bijvoorbeeld moeite met het aanvragen van de subsidie: wij stappen in de auto en helpen u ter plekke.

Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
Uw contactpersoon is tevens eigenaar van Friese Kleintjes. Wij weten wat er speelt in de gastouderbranche. Is er nieuwe wetgeving, een fiscale aanpassing, een wijziging van het gastouder-tarief? Wij zijn op de hoogte en als er informatie is die u moet weten dan informeren wij u snel en duidelijk.

Goede bereikbaarheid
Wij zijn 5 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 21.00. Zijn we in bespreking dan bellen we vlot terug.

Eenvoudig administratief systeem
Onze grootste meerwaarde is ons zeer gebruiksvriendelijke administratieve systeem: geen gedoe met maandelijks wisselende bedragen, maar elke maand een vaste vergoeding voor de gastouder op basis van uw eigen urenschatting. Wijkt het werkelijke aantal uren af van deze schatting? Dan vindt er aan het eind van het jaar een eenmalige verrekening plaats.

Betrouwbaar financieel proces
Bij ons verlopen de geldstromen het hele jaar geruisloos via automatische incasso. Dat minimaliseert de risico’s voor gast- en vraagouder.
Wij hechten veel waarde aan financiële betrouwbaarheid. De vergoedingen voor onze gastouders verlopen daarom via een zogenaamde tussenrekening; deze wordt alleen gebruikt voor het doorgeven van gastoudervergoedingen. Op of rond de 26ste van iedere maand vindt de incasso plaats. Binnen 5 dagen daarna – en altijd vóór de eerste dag van de volgende maand – betalen we de gastouders uit.

U bent verzekerd
Als gastouder bent u beroepsmatig aan het werk. Eventuele schade die door uw doen of nalaten ontstaat, valt daardoor niet onder uw reguliere Aansprakelijkheids Verzekering Particulieren (AVP). Friese Kleintjes heeft voor haar gastouders een collectieve aansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Dat is een belangrijke meerwaarde ten opzichte van andere gastouderbureaus.

Kosteloze cursussen
Wij bieden onze gastouders de cursus kinder-EHBO kosteloos aan.

Goede klachtafhandeling
Nergens wordt foutloos gewerkt, ook niet bij ons. Maar wanneer er bij ons iets misgaat dan mag u erop rekenen dat wij direct actie ondernemen en met een oplossing komen. Op die manier zijn wij al sinds 2006 klachtenvrij!