Even voorstellen…..

Hallo, ik ben Anne Polstra. Vader van twee dochters en mede-eigenaar van Friese Kleintjes. In 2006 ben ik samen met mijn collega Durk begonnen met ons gastouderbureau. Tegenwoordig staat er een bureau waar ik trots op ben, met uitstekende gastouders verspreid over de hele provincie. In mijn vrije tijd ben ik als speler en jeugdtrainer betrokken bij V.V. Ouwe Syl. Ik vind het belangrijk om ook op die manier een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid van ons dorp.

Hallo, mijn naam is Durk van der Meij. Ik kan me de dag nog goed herinneren waarop Anne mij belde om samen een bedrijf te starten. Zonder verdere details te weten ben ik direct in de auto gestapt. We zijn dezelfde dag nog gestart en hebben nu samen een mooi bureau. Ik ben er trots op dat onze klanten steeds aangeven dat ze tevreden zijn over onze diensten.

Ons gastouderbureau
Wij hebben het bureau vormgegeven vanuit de centrale vraag: ‘Wat verwacht ik als klant van mijn gastouderbureau?’. En aan de hand van de antwoorden daarop zijn we gaan bouwen. Tegenwoordig staat er een bureau dat aan onze eigen maatstaf voldoet: onze klanten hebben vaak een drukke baan en in hun vrije tijd moeten ze zo weinig mogelijk bezig zijn met ‘gedoe’ rondom de gastouderopvang. Onze werkwijze is er daarom op gericht om de klant zoveel mogelijk te ontlasten met administratieve zaken. We doen wat we afspreken en betalen op tijd.

Altijd vanuit de klant denken: dat is wat wij doen!

Wilt u kennis maken of meer over ons weten? Neem dan contact met ons op. Graag tot ziens!